Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde faaliyet gösteren giyim mağazalarından bir tanesi olan LC Waikiki, Boyner ile Koton açık olan personel kadrolarına yenilerini ekleyecek. İŞKUR üzerinden açıklanan açıklanan yeni ilanlara ait detaylar şu şekilde açıklandı;

LC WAİKİKİ ALIMLARI;

LC Waikiki Mağazacılık Ticaret A.Ş. Eskişehir, Kırklareli ve İzmir illerinde, beden işçisi, satış danışmanı kadrosunda alımlar yapacak. Beden işçisi alımlarında en az ilköğretim mezunu olmak gerekmektedir. Satış danışmanı kadrosunda ise adayların en az orta öğretim mezunu olması istenilmektedir. İzmir ilindeki alımlarda adaylar Bornova ilçesindeki mağazalarda istihdam edilecektir. Tüm bu 3 farklı kadrodaki alımlara sadece engelli statüdeki personeller başvuru yapabileceklerdir.

KOTON PERSONEL ALIMI;

Koton Mağazacılık açıkladığı ilanlarda ise Satış danışmanı kadrosunda istihdam edilecek. Sakarya ile Sinop illerinde görevlendirilecek olan satış uzmanları en az ilköğretim mezunu olması istenilmiştir. Sinop ilindeki alımlarda ise adayların part time olarak istihdam edilebileceği ifade edilmiştir. Bay ya da bayan adayların word ve exel bilgisinin olması yoğun çalışma koşullarına uygun olması, yaş şartlarında ise 20 ile 35 yaş aralığında olması gerekmektedir. Tüm bu ilanlara işkur üzerinden başvuru yapılabilecek.

BOYNER PERSONEL ALIMI;

Satış uzmanı, kapalı depo görevlisi, beden işçisi ile satış görevlisi kadrolarındaki Boyner personel alımları İzmir, Trabzon, Bursa, Gaziantep illerinde görevlendirilecekler. Tüm bu ilanlara erişebilmek için işkur e-şube portalı üzerinden giriş yapmak ve iş yeri unvanına mağazanın simini yazmak yeterli olacaktır.