Türkiye İş Kurumu personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Ocak ayının ilk gününde yayımlanmış olan ilana göre İstanbul İlinde inşa edilen şehir hastanesinde çalışacak işçi personel alımı yapılacağı bildirildi. Bu kapsamda başvuru süreci hala devam eden ilan için detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktarıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilana göre, RMİ Rönesans Medikal Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 100 kişilik boşluk ile işçi personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda İstanbul Şehir Hastanesi İnşaat tam zamanlı çalışacak ve normal statüde bulunan adaylar arasından bazı nitelikler doğrultusunda alım yapacak.

Bu yönde adaylardan Okuryazar olmak, Erkek olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ilei lgisi olmamak gibi nitelikler tale pediliyor.

BAŞVURULAR:

İstanbul Şehir hastanesi İnşaat bünyesine alımı yapacağı işçi personel alımı ilanı için başvuru sürecini Ocak aynın ilk günlerinde başlatmıştı ve başvurular en geç 31 Ocak 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvurular İŞKUR resmi internet adresi üzerinden veya Başakşehir İŞKUR Hizmet merkezinden yapılacaktır.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvuruda bulunmak için BURAYA TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim