2019 yılı kasım ayına girdiğimiz şu günlerde kamu kurum ve kuruluşları tarafından yapılan alımlar da devam etmekte olup bu kapsamda belediyelerin de personel alımları devam ediyor. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda toplamda İstanbul Belediyesi işletmesi olan METAŞ bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 500 personel alımı yapılacağını açıkladı. Buna göre farklı pozisyonlarda istihdam edilecek olan adayların sağlaması gereken şartlar ve diğer alım detayları haberin devamında yer alıyor.

Kadrolar ve Başvuru Şartları

İstanbul Belediyesi bağlı kurumlarından olan METAŞ bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 500 işçi alımı yapılacak olup bu işçilerin 300’ü çöp toplama elemanı olarak görev yapacak olup 200’ü de çöp kamyonu şoförü olarak görevlendirilecektir. İlgili alıma ilişkin alım İŞKUR üzerinden yayınlanmış olup ilanda herhangi bir başvuru şartı detayı yer almamaktadır. Fakat genel itibari ile adayların istenilen eğitim şartı, deneyim ve sertifika şartını sağlaması gerekmekte olup adayların en az ilköğretim mezunu olmaları istenmektedir. Buna göre pozisyona göre tecrübe ve ikamet gibi birtakım özel şartlar da istenebilmektedir.

Başvuru Şekli

İstanbul METAŞ tarafından gerçekleştirilecek olan 500 kişilik personel alımında cv, nüfuz cüzdanı ve diğer evraklar ile birlikte kuruma bizzat müracaat ederek başvuru yapmaları istenmektedir. Ayrıca ilana ulaşmak ve detayını incelemek için https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresinden erişim sağlamanız mümkündür.

Editör: TE Bilisim