İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanlarda 3 farklı özel kurum bünyesinde istihdam etmek üzere bay ve bayan güvenlik müdürü ve güvenlik amiri alımı yapılacağı yer almıştır. Buna göre ilgili alımlarda son başvuru tarihi bugün olup adayların başvuru şartlarını sağlamaları durumunda online başvuru yapmaları gerekmektedir.

Güvenlik Müdürü Alımı

İlgili alımda adaylar Koşar Özel Güvenlik Eğitim ve Koruma Hizmetleri bünyesinde istihdam etmek üzere bayan güvenlik müdürü alımı yapacak olup adayların en az lisans mezunu olmaları gerekmektedir. İlgili ilanına başvuru yapmak için tıklayınız.

Aynı zamanda BahçeşehirSpradonQuartz Site Yönetimi tarafından yapılacak olan alımda erkek güvenlik müdür alımı yapılacak olup adaylardan istenen şartlar arasında 5188 sayılı yasa kapsamındaki yetki ve sorumluluklarını bilir işlemleri uygular. Özel Güvenlik Kimlik kartı/sertifikası sahibi olmak, en az ortaöğretim mezunu olmak, alanda 5 yıl deneyime sahip olmak, vardiya ile çalışabilmek gibi birtakım şartların sağlanması istenmektedir. İlgili ilana ulaşmak için tıklayınız.

Güvenlik Amiri Alımı

Radar Güvenlik Hizmetleri kapsamında özel güvenlik kimlik belgesi olan, en az önlisans mezunu, güvenlik konusunda tecrübeli güvenlik amiri alınacaktır. Mülakatlar yüz yüze 07.10.2019Pazartesi günü 09:00-17:00 saatleri arasında--HoşnudiyeMah. 746. sok no.13 Soho iş merkezi kat.1 d:2-3 -- adresinde yapılacaktır. İlgili ilana ulaşmak için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim