Türkiye İş Kurumu 1500 den fazla pozisyon ile yeni ilanlar yayımlamaya deva ederken bir yandan özel şirketler bünyelerine gece korunması adına bekçi alımı yapacaklarını belirttiler. Bu kapsamda en az ilköğretim mezunu olan adayların başvuru yapabilecğei bekçi alımı ilanları için detayları İşin Olsa Ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

YAYIMLANAN BEKÇİ ALIM İLANLARI:

27 Mart 2020 tarihi itibari iŞKUR üzerindeki güncel bekçi alımı ilanları şöyledir.

BEKÇİLİK ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR üzerinde yayımlanan bekçi alımı ilanları için adaylardan, En az ilköğretim mezunu olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sğalık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Engelli adaylar için en az %40 engelli olduğunu gösterir rapora sahip olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK!

İŞKUR'da yayımlanmış olan bekçi alımları içinn başvuru süreci kademeli olarak ilerlemektedir. Bu yönde en erken başvuru geçen ilan için 3 gün kalmış olup diğer ilanlar için 20 günden fazla başvuru süreci kalmıştır.

Başvurular sadece İŞKUR aracılığı ile yapılacak olup, Elektronik ortamda alımacak alınacak başvurular kabul edilecektir. Adaylar başvurularını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak gerçekleştirebilirler.

BAŞVURU ADRESİ: esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2164