Türkiye İş Kurumunun resmi internet sitesi ve müracaat merkezleri üzerinden Türkiye geneli farklı pozisyonlar da ilanlar yayımlanmaya devam ederken adaylarımızın bekçi alımı ilanlarına yoğun istek göndermeleri üzerine bekçi alımlarını tek haber üzerinden derledik. Buna göre Türkiye'nin farklı şehirleri için bekçi pozisyonu için personel alımıları yapılmaktadır. Peki bu pozisyona nasıl başvuru yapılır, adaylardan aranmakta olan şartlar nelerdir?

BAŞVURU DETAY ve ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR üzerinden Türkiye geneli 23 bekçi alımı yapılacağı duyuruldu. Peki 23 bekçi alımında başvuru şartları nelerdir? Adaylar nasıl başvuru yapabilmektedir? Aranan şartlara bakıldığında boy kilo uyumlu olmak, gece çalışabilir olmak, tesisde verilecek ek görevleri yerine getirebilecek olan, en az ilköğretim mezunnu olmak, ilgili bölgede ikamet eden, tercihen ehliyet sahibi ve belirlenen yaş aralığında olmak, dinamik olmak, vardiya sistemine ayak uydurabilir olmak gibi şartlar aranmakta olup adayların müracaatlarını yapmak için https://bit.ly/2U0ZPVk linkini kopyalaması, tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve git tuşuna basarak tüm ilanları görüntülemesi başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Alımlara bakıldığında ilanlar İstanbul, Ankara, Çanakkale, Balıkesir, Kocaeli, Aydın, Gaziantep, İzmir, Tokat, Elazığ illeri için yapılacağı görülmektedir. Adayların dikkat etmesi gereken husus şudur ki bu bekçi ilanları tesis, fabrika, inşaat ya da site güvenlikleri ile alakalıdır. Yani İçişleri Bakanlığının mevcut alım yaptığı çarşı ile mahalle bekçisi alımları ile alakalı değildir.

Editör: TE Bilisim