Ülkemizde de etkisini gösteren korona virüs salgını sebebi ile birtakım önlemler alınmış bazı iş yerleri faaliyetlerini askıya almış, bazıları ise evden çalışma sistemine geçmişti. İşte nisan ayının ikinci haftasının da sonuna gelirken İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanlarda 2 firma tarafından Türkiye genelinde evden çalışacak teknik personel ile çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı yapılacağı açıklandı. İlgili ilanlara ilişkin detaylar, başvuru şartları haberin devamında yer alıyor.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

İki firma tarafında toplamda 36 personel çağrı merkezi müşteri temsilcisi olarak görev yapacak olup adaylardan şu başvuru şartlarını sağlamaları istenmektedir.

Sigortex tarafında yapılacak olan alımda adayların, en az lise mezunu olması, erkekler ve kadınlar için 22 ile 40 yaş aralığında olması, en 2 yıl deneyim olması yani çağrı merkezi görevlisi olarak tecrübesi bulunması, ilgili teknik ekipmana sahip olması, internet altyapısının bulunması, iletişim becerilerinin kuvvetli olması, diksiyonu güzel olması şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Arvato tarafından yapılacak alımda ise adayların En az Lise mezunu, Evden çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, Bilgisayar ve çoklu ekranları etkin bir şekilde kullanabilen, Etkin İletişim ve İkna becerilerine sahip, Müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip, Takım oyuncusu olan ve işbirliği bakış açısıyla ilerleyebilen, Vardiyalı çalışma koşullarını uyum sağlayabilen, Erkekler içi askerlikte muaf ya da tamamlanmış olması şartı yer almaktadır.

Sigorta Acentesi Teknik Personeli

İlgili alım için adayların Sigorta acentesi teknik personeli vasfı taşıyan,Sigorta şirketlerinin ekranını kullanmasını bilen, Sigortacılık ve sigorta ürünleri konusunda bilgi sahibi,Telefonda satış yapabilecek ikna ve iletişim kabiliyeti olan, En az lise mezunu, 22-40 yaş arasında olan adayların başvuruları alınacaktır.

Başvuru Şekli

İlgili alımlara başvuru yapmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden ilan numarasına göre sorgulama yapmak mümkündür.

Editör: TE Bilisim