İŞKUR resmi internet sitesi tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına göre belirli olan şehirlerin bünyelerinde 270 adet ambar depo görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan personel alım ilanlarında ilk olarak alım yapacak olan şirketlerin belirlemiş oldukları başvuru şartlarını adayların karşılıyor olup ona göre başvuru yapması gerektiği açıklandı. Başvuru şartlarını karşılamayan adayların başvuru yapmaları halinde başvurularının geçersiz sayılacağı belirtildi. İŞKUR üzerinden yapılacak olan başvurularda depo görevlisi olarak çalışmak isteyen adayların başvuru tarihlerini kaçırmamaları gerektiği belirtildi.

Başvuru Detayları

Belirli iller bünyesinde yapılacak olan başvurularda adayların belli başvuru şartlarını karşılaması gerektiği açıklandı. Ambar depo görevlisi personel alımı için ilan yayımlayan iller şu şekildedir; " İzmir, Kocaeli, Eskişehir, İstanbul, Tekirdağ, Ankara, Gaziantep, Bursa, Kırşehir, Manisa, Aydın, Tokat, Kocaeli, Bilecik, Aksaray, Denizli, Niğde, Tekirdağ" personel ilanı yayımlayan iller olarak belirtildi.

Başvuru Şartları

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel ilanları için belirlenen başvuru şartları şu şekildedir; "T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, belirtilen özel şartları sağlıyor olmak, başvuru yapılacak olan ilin içerisinde ikamet ediyor olmak, erkek adayların askerliklerini tamamlamış ya da tecil ettirmiş olmaları" istenilen başvuru şartlarındandır.

Başvuru yapacak olan adayların İŞKUR resmi internet sitesi üzerinde giderek arama butonuna "ambar depo görevlisi" yazdıktan sonra karşılarına çıkan personel alım ilanlarına başvuru yapabilmektedirler.

Başvuru Adresi : https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=11200

Editör: TE Bilisim