Geçtiğimiz gün İŞKUR üzerinden yayınlana ilana göre sağlık kuruluşları bünyesinde tam 5 farklı kadroda personel alımı gerçekleşecektir. Özel sektör sağlık kuruluşlarında istihdam edilecek olan adaylar farklı şehirlerdeki sağlık kuruluşlarında görev yapacak. Alım yapılacak kadrolar İŞKUR üzerinden açıklanmış olup açıklanan ilanın detayları ise aşağıda yer almaktadır.

Özel Sektör Kuruluşlarına Personel Alımı

Yayımlanan ilanın detaylarında kadrolar hasta danışmanı, hasta kabul kayıt personeli, hasta refakatçisi, hasta yaşlı bakım elemanı, hasta yaşlı refakatçisi şeklinde alımların yapılacağı duyurulmuştur. Kadro sayılarına ilişkin detaylar ise şu şekildedir:

  • Hastane Hizmetlisi kadrosu için 5 kişi,
  • Hasta ve Yaşlı refakatçisi kadrosuna 1 kişi,
  • Hasta yaşlı bakım elemanı kadrosuna 92 kişi,
  • Hasta refakatçisi için 1 kişi,
  • Hasta kabul kayıt elemanı 40 kişi,
  • Hasta danışmanı için ise 32 kişi istihdam edilecektir. 

İlanın devamında yer alan başvuru koşullarında ise genel olarak 5 farklı kadroya ilişkin farklı yeterliliklerin bulunduğu görülmektedir. Buna göre adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu hakkından mahrum olamamaları, ilanlarda yer alan en az eğitim düzeyinden mezun olmaları, Office programlarında iyi kullanım düzeyine sahip olmaları, ayrıca ilanlarda yer alan yaş aralıkları içerisinde bulunmaları ve erkek adaylar için askerlikten muaf olmaları gibi şartlar aranmaktadır. İlgili ilanın detaylarına İŞKUR üzerinden ilgili meslek isimlerini aratarak bulmak için tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx
 

Editör: TE Bilisim