İŞKUR üzerinden yayınlanan ekim sonu ilanları devam ederken bu alımlarda toplamda 587 bekçi ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre ilgili alımlara adaylar ağustos ayı içerisinde başvurabilmekte olup adaylardan birtakım şartları sağlaması istenmektedir. Buna göre ilgili başvuru şartları ve detayları şu şekildedir.

19 Bekçi Alımı için Başvuru Şartları

Farklı illerde farklı özel sektör kurumları tarafından gerçekleştirilecek olan istihdamlarda adayların sağlaması gereken şartlar şu şekilde ilan edilmiştir. Gece ya da gündüz vardiyalı şekilde çalışabilecek durumda olmak, en az lise mezunu ya da bazı ilanlara göre ilkokul mezunu olmak, İlgili yaş aralığında olmak, bazı ilanlara göre daha önce sektörde deneyim sahibi olmak, ilanın istediği yerde ikamet ediyor olma şartlarını sağlamalarını istemektedir.

568 Silahlı – Silahsız Güvenlik Görevlisi Alımı

İŞKUR’da yayınlanan ilanlarda toplamda 701 güvenlik görevlisi alımı yapılacak olup adaylar farklı illerde istihdam edecektir.İlana göre değişmekle birlikte istenilen en az öğrenim düzeyine sahip olma, ilanda istenilen yaş aralığında bulunma, erkekler için askerlik görevini yerine getirmiş olma, ilgili sertifika ya da belgelere sahip olma, belirtilen yaş aralığında olma ve belirtilen il ya da ilçede ikamet ediyor olma şartlarını sağlamları istenmektedir.

İlgili ilanlara ulaşmak için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim