Türkiye iş kurumu üzerinden ürün paketleme ve ürün katlama üzerinde 427 personel alım ilanı açıklandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı İŞKUR özel firmaların personel ve eleman ihtiyaçlarının giderilmesi için destekler sunmaya devam ediyor. Özel firmalar işkur aracılığı ile personel alımı yapıyor. Ağır olmayan sektörlerde çalışmak isteyen adaylara yönelik olarak açıklanan personel alımlarından bir tanesi de ürün katlama üzerine yada giysi, ürün katlama üzerine yapılacak alımlardır.

HANGİ KARODA NE KADAR ALIM OLACAK?

Paketleme işçisi, 309, Gıda Paketleme İşçisi, 54 kişi , Konfeksiyon Ürünlerini Katlama/Paketleme İşçisi, 22 personel alınacak. Cam üzerine paketleme İşçisi 10, Kumaş Paketleme İşçisi, 8 kişi istihdam edilecek. Nezaretçi Ve Ustabaşı (Tekstil-Paketleme), 8, Mobilya Paketleme İşçisi, 4 Bal İşleme ve Paketleme İşçisi, 3, Paketleme Makinesi Operatörü (Makarna), 2 Triko Paketleme İşçisi, 2 kişi alınacak. Yem Dolum ve Paketleme Makinesi Operatörü, 2 Yumurta Paketleme İşçisi, 2 Askı-Paketleme ve İstifleme İşçisi(Metal), 1 olmak üzere toplamda 427 kişi istihdam edilecek.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NEDİR?

Adayların 18 yaşını tamamlamış olması gerekmektedir. Eğitim seviyesinde bazı ilanlarda okur yazar olmak yeterli görülmektedir. İş tecrübe şartı bir çok ilanda aranmayacaktır. Adayların tecrübeli olması öncelik hakkı sağlayabilir. İlan detaylarında açıklanan diğer özel şartları sağlaması ile bu ilanlara başvuru yapabilirler.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yukarıda açıklanan kadroları işkur üzerinden arama yaparak ilan detaylarına erişebilirsiniz. İŞKUR ilanlarını arama yapmak ve başvuru adımlarını öğrenmek için tıklayın

Editör: TE Bilisim