İŞKUR Özel kapsamında banka personel alımı ilanları yayımlandı. 4 Farklı Banka bünyesine engelli ve normal statüde personel alımı yapacaklarını belirttiler. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ve başvuruları devam eden Banka Personel alımı ilanlarını sizlerle paylaşacağız.

İLANLARIN DETAYLARI:

4 farklı Banka bünyesine onlarca personel alımı yapacak. Bu kapsamda, İş bankası Büro Memuru, İNG Bank Destek Personeli, Finanasbank Satış Temsilcisi ve Akbank Beden işçisi pozisyonlarında alım yapacaklarını bildirdiler.

İŞ BANKASI İLAN DETAYLARI:

İş Bankası Yozgat şubesine Engelli adaylar içerisinden En az lise mezunu ve en fazla Ön Lisans mezunu 2 Büro Memuru alımı yapacaklarını bildirdler. Başvuru Şartları nedir?

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- 30 yaşını doldurmamış olmak,

- En Az %40 Engelli olduğunu gsterir sağlık raporuna sahip olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

- Lise, Ticaret meslek Lisesi veya 2 yıllık meslek Yüksek okulu mezunu olmak şartları aranıyor.

İNG BANK İLAN DETAYLARI:

Kahramanmaraş ilinde bulunan İNH Bank Anonim şirketi bünyesindeki eksikliği gidermek için Ön Lisans mezunu 1 Destek personeli ( Yardımcı Hizmetler ) pozisoynunda engelli adaylar alacak. Bu yönde banka adaylardan,  Engelli, Bay-Bayan, 18-28 yaş arası, Ön lisans ve üzeri mezun olmak şartı arıyor.

FİNANASBANK İLAN DETAYLARI:

Finanasbank normal statüde Denizli ilinde bulunan şubesine 10 kişilik kadro ile Ön lisans mezunu Satış Temsilcisi / Plasiyer alımı yapacağını bildirdi. yayımlanan ilana göre, Banka en az önlisans mezunu, bay/bayan, 20-30 yas arası, diksiyonu düzgün, en az b sınıfı ehliyetli, ekip çalışmasına yatkın olan, müşteri odaklı, iletişim ve ikna kabiliyeti olan, saha da bankanın bireysel ürünlerinin satışını ve tanıtımını yapacak personeller alınacaktır. erkek adaylar için askerliği tamamlamıs yada 2 yıl tecilli olmak. her türlü sosyal imnkan vardır. sgk + özel sağlık sigortası+ yol ücreti verilmekte. maaş + prim usulü çalışılmaktadır.

AKBANK İLAN DETAYLARI:

Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından ilan edilen duyuruya göre Akbank lise mezunları içerisinden 18-40 yaşları arasında beden İşçisi alımı yapalacağını bildirdi. 

Banka Açıklamasında, "Bankamız kadrosuna çorlu şubemiz için Engelli pozisyonunda değerlendirmek üzere gişe yetkilisi pozisyonunda ; bankacılık temel yetkinliklerine sahip , para işlemlerini yapabilecek , diksiyonu düzgün prezantabl  en az lise mezunu adaylarlar aranmaktadır. Adaylar CV'lerini  Nagehan.Eraydı[email protected] adresine mail atabilirler" şeklinde bilgilendirmede bulundu.

Kadın Erkek Banka perosnel alımı ilanlarına başvuru yapmış ve yapacak adaylar burada. TIKLA sende katıl.

İŞKUR Aracılığı ile Kamu ve Özel İş İlanlarına Nasıl Başvuru Yapabilirim?

DİĞER BANKA PERSONEL ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim