Bekçi alımı için binlerce aday müjde bekliyor. Emniyet Genel Müdürlüğünden beklenen açıklama henüz yapılmadı. En son 400 Bekçi alımı İstanbul ili için yapılmıştı. Adaylar Türkiye geneli alım beklerken İŞKUR aacılığı ile Gece Bekçisi alımı yapılacağı açıklandı. 13 Fakrlı şehirde olmak üzere 32 Bekçi alımı yapılacak. Alımlar özel şirket ve kuruluşlara yapılacak. Bekçi alımı yapılacak şehirler hangileridir?

Hangi Şehirlerde Bekçi Alımı Yapılacak!

Yayımlanan ilanlara göre Bekçi Alımları, Kırşehir, Düzce, İzmir, Karabük, Gaziantep, Balıkesir, istanbul, Kocaeli, Denizli, Ankara, Manisa, Bursa, Aydın şehirlerinde alım yapılacak.

Kimler Bekçi Alımına Başvuru Yapabilecek?

Öncelikle Bu alımar Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı değildir. Söz konusu ilanlar İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olup Gece Bekçiliğidir. Bu yönde adaylardan, Okur Yazar veya İlköğretim Mezunu olmak, Görevini yapmasına engel bir durum olmamak, Gece Nöbet yapabilmek, Giriş çıkışları kontrol edebilmek şartları aranacak. Başvuru niteliklerini taşıyan erkek veya kadın adaylar başvuru yapabilecekler. Bazı kuruluşlar ise Emekli olmak şartı talep etmektedir.

Engelli bekçi alımıda yapılacak. Bazı şirketler engeli istihdam kapsamında engellli bekçi alacak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan Gece Bekçisi alımı ilanlarına başvurularda İŞKUR aracılığı ile yapılacak. Adayların öncelikle İŞKUR kaydı olmak zorunda. Kayıt bilgileriniz ile İŞKUR sistemine giriş yaptıktan sonra aşağıdaki bağlantı yardımı ile ilanlara ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz. 

Bekçi Alımı Başvuru Ekranı: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2164

İlgili bağlantıyı kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırdıktan sonra ilanlara ulaşabileceksiniz.