Kamu kurum ve kuruluşlarına ilişkin alımlar devam ediyor. 2019 yılı sonuna yaklaşırken hem kamu hem de özel sektör ilanlarında farklı kadrolara alımlar gerçekleştirilmektedir. Kamu kurumlarında olan belediyeler ise hem İŞKUR hem de kendi internet siteleri aracılığı ile bu alım ilanlarını yayınlanmakta olup bugün itibari ile adayların başvurabileceği birçok belediye alım ilanı bulunmaktadır. Bursa Burulaş tarafından şoför yolcu taşıma pozisyonuna toplamda 50 personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Adayların sağması gereken şartlar arasında T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, diksiyonu düzgün olmak, şoförlük mesleği bakımından bedeni ve psiko-teknik açıdan sağlıklı olduklarını gösteren bir sağlık raporu almak, büyük otobüs kullanacak olan personelin 50 yaşından gün almamış olmak, psikoteknik belgesine sahip olmak, SRC belgesine sahip olmak, en az 5 yıllık E sınıfı mesleki deneyim sahibi olmak, iletişimi güçlü olmak ve yoğun iş temposuna ayak uydurmak şartları aranmaktadır.

İlgili ilan için herhangi bir KPSS şartı ve öğrenim düzeyi aranmamakta olup daha detaylı bilgi ise kurumdan öğrenilebilmektedir.

Başvuru Şekli

KPSS şartsız en az ilköğretim mezunu, şoför alımına başvuru yapmak isteyen adayların ilanda yer alan nüfus cüzdanı fotokopisi başta olmak üzere diğer istenen belgelerler ile birlikte kuruma şahsen başvuru yapmaları gerekmekte olup ilana ulaşmak için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim