Türkiye İş Kurumu üzerinden özel ve kamu kurumlarına personel alımları gerçekleştirilecek Buna göre büro memuru, sağlık memuru ile yurt yönetim memuru gibi kadrolarında çok sayıda ilanlar açıklandı. Tüm bu ilanlara ait detaylar ve başvuru şartları ise şu şekilde olacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR;

Genel Büro Memuru kadrosunda 413, Danışma Memuru kadrosunda 30 kişi alınacak. Üretim Planlama Memuru kadrosunda ise 14 kişi alınacak. Yurt Yönetim Memuru olarak 7, İdari İşler Büro Memuru 6, Dış Ticaret Büro Memuru 3, Diğer Sağlık Personeli (Sağlık Memuru) olarak 1, Diğer Stok Memurları olarak 1 ve son olarak Sağlık Memuru olarak 1 kişi alınacak. Başvuru genel şartları neler?

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

Adayların yaş şartında 18 yaşını doldurmuş ve 19 yaşından gün almış olmaları gerekli olacaktır. Başvuru yapılacak olan kadronun eğitim şartlarını taşımaları gerekli olacak. Sağlık memuru alımında sağlık meslek lisesinden mezun olmak gerekli olacak.  https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005250105&isyeriTuru=%C3%96zel&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005250105&isyeriTuru=%C3%96zel

BÜRO MEMURU ALIMLARI;

Büro memuru kadrosunda toplamda 413 kişi görevlendirilecek. Buna göre adayların office programlarına hakim olmaları ofis işlerinde gerekli olan diğer bilgisayar kullanımlarına sahip olmaları gerekli olacak.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267

Danışma memuru olarak 30 kişilik ilan bulunuyor. Lise mezunu olmak, personelin görevli oldukları danışma bankosunda isen gelen misafirlari karşılamak ve yönlendirmeleri istenilecektir. Tüm danışma memuru alım ilanlarına erişmek için:

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=17871

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim