Türkiye’nin en büyük iki market zinciri olan A101 ve BİM tarafından yayınlanan alım ilanlarında yüksek maaşla farklı kadrolarda personel istihdamı yapılacağı açıklanmış olup adaylar Türkiye’nin farklı illerinden görevlendirilecektir. Kadrolara göre değişmek üzere adayların sağlaması gereken birtakım başvuru şartları bulunmakta olup2600 ile 3000 TL arasında değişiklik gösteren maaşla BİM A101 personel alımına ilişkin detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Kadrolar ve Başvuru Şartları Neler?

BİM ve A101 tarafından gerçekleştirilecek olan istihdamda farklı kadrolarda birçok personel alımı yapılacak olup adaylar Beden İşçisi (Genel),Satış Danışmanı / Uzmanı,Kasiyer, Meyve Sebze Hal Satın Alma Sorumlusu,Kozmetik Personeli, Reachtruck Operatörü,Mağaza Satış Elemanı(Engelli),Mağaza Satış Elemanı, Meyve-Sebze Personeli, (Engelli)Satış Elemanı, Kalite Güvence Asistanı, Market Elemanı, Muhasebeci, Satış Elemanı,Kasa Reyon Personeli,Mağaza Personeli,Depo Personeli, Şoför-Yük Taşıma, Sipariş ve Stok Yönetimi YetkilisiUnlu Mamüller Personeli, Et-Şarküteri Personeli olmak üzere farklı kadrolarda istihdam edilecektir.

Adayların sağlaması gereke başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olmak, tercihen deneyim sahibi olmak, perakende sektöründe kariyer hedeflemek, esnek ya da vardiyalı çalışma saatine uyum sağlayabilecek, takım çalışmasına yatkın, güler yüzlü ve iletişimi kuvvetli, en az ilköğretim mezunu olmak, tercihen sigara kullanmayan, iletişim becerisi yüksek olan, erkekler için askerliğini yapmış ya da ilgisi olmayan şartlarının sağlanması gerektedir.

Başvuru Şekli Nasıl?

İlgili başvuru şartlarını sağlayan adaylar ilanlara İŞKUR üzerinden online olarak başvuru yapabilmektedir. Bu noktada İŞKUR’un https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresinde yer alan “İşyeri Unvanı” kısmına “BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR” ya da “YENİ MAĞAZACILIK” yazarak BİM ve A101 ilanlarına erişim sağlamak ve online olarak başvuru yapmak mümkün olmaktadır. Aynı zamanda pozisyona göre de filtrelenerek arama yapılabilir.

Editör: TE Bilisim