Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Türkiye genelinde özel sektörde ve kamuda personel alımı konusunda her geçen gün yeni ilanlar açıklıyor. Bu alımlardan bir tanesi de şoför kadroları olmaktadır. Okur yazar, ilköğretim, ortaöğretim lise ve üniversite mezunu adayların başvuru yapabileceği 16 Ekim 2020 tarihi itibari ile iş ilan sayısı 61 bin 292 olarak açıklanmıştır. Bu kapsamda 2020 yılında 673 bin 172 kişi işe yerleştirilmiştir ve görevlerine başlamışlardır. İŞKUR'un daimi ve geçici süredeki personel alımlarını bir tanesi olan Ambulans şoförü kadrosundaki ilan detaylarını İşin olsa Sitesi okuyucularına detayları aktarmak istiyoruz.

AMBULANS ŞOFÖRÜ ALIMI;

Ambulans şoförü kadrosunda bir adet ilan açıklandı. Çanakkale ilinde en az lise mezunu adaylara yönelik olarak bir kişi istihdam edilecektir. Adaylar sertifika şartlarında psikoteknik, SRC 2, belgesi sahibi olmak ilk yardım temel ilk yardım sertifikası ile en az B sınıfı ehliyete sahip olmak gerekli olan başvuru şartları arasında yer almaktadır.

İlan Numarası: 00005698015

Kurtarıcı araç şoförü kadrosundaki alımlarda ise başvrular işkur üzerinden devam ediyor. Buna göre Kırşehir ilinde en az ilköğretim mezunu 1 kişi istihdam edilecek. Adayların D ya da E sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekmektedir. Başvurular İŞKUR üzerinden 21 Ekim 2020 tarihine kadar gerçekleştirilecek. Kurtarıcı araç şoförü alımı için ilanlarda istihdamlar daimi sürede yapılacaktır.

İlan Numarası: 00005695190

Araç çekici ve kurtarıcı platform operatörü kadrosunda Malatya ilinde bir kişi alınacak. Adayların yaş şartında 23 ile 35 yaş aralığında olmaları gerekiyor. Çalışma saatleri sabah 8:00 ile akşam 18.00 ağırlığında olacak. Başvuru yapacak adayların esnek iş saatlerine uyumlu olmaları ve seri pratik çalışma şekline sahip olmaları gerekmektedir.

İlan Numarası: 00005704745

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yukardaki ilanlara başvurular AÇSHB İşkur üzerinden yapılabilecektir. Adaylar E-şube portalına giriş yapmaları ve ardından son başvru tarihindne önce işlemleri tamamlamaları gerekmektedir. Bunun için işkur iş ilanı arama sayfasından ilan numarasını yazarak arama yapabilirsiniz.

 Yeni ilanlardan anında haberdar olmak için sosyal medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayınız.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim