Türkiye’de hizmet veren market zincirlerinden olan A101 kasım ayının ilk haftasında çıktığı yeni personel alımı ilanlarında bu kapsamda İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanda marketin İstanbul’da yer alan şubelerinde görevlendirilmek üzere 60 personel alımı yapacağı açıklanmıştır. İlanın detayı ve şartlar ise haberin devamında yer almaktadır.

Kadrolar ve Başvuru Şartları

İlgili pozisyona başvuru yapmak isteyen adayların ilgili şartları sağlaması gerekmekte olup bu şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, güvenlik arşivi olumlu olmak, okur yazar olmak şartları aranmamaktadır. İlgili kadrolar, ilan numarası ve açık pozisyon sayısı şu şekildedir.

Adaylardan istenilen genel şartlar arasında en az okur yazar olmak, ilanın belirttiği yaş arasında olmak, adli sicil kaydı temiz olmak şeklinde olup aynı zamanda gündüz vardiyalı şekilde çalışabilecek durumda olmak, en az lise mezunu ya da bazı ilanlara göre ilkokul mezunu olmak, İlgili yaş aralığında olmak, bazı ilanlara göre daha önce sektörde deneyim sahibi olmak, ilanın istediği yerde ikamet ediyor olma şartlarını sağlamalarını istemektedir.

Başvuru Şekli

İlana ilişkin detaylı şartlara ulaşmak, online olarak başvuru yapmak isteyen, detaylı bilgi almak isteyen adaylar kadroların ilan numaraları https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adres linkinden tabloda son sütunda yer alan ilan numarasını, linkten erişim saplanacak olan sayfada ilgili yere yapıştırarak ilana ve diğer şartlara erişim sağlayabilir ve başvuru yapabilir.

Editör: TE Bilisim