Üniversitelere personel alımları yapılmaya devam ediliyor. Gün aşırı çok sayıda üniversite bünyesine personel alımları gerçekleştiriliyor. Bu personel alımları için adayların taşıması gereken şartlara ve niteliklere haberimizde yer vermeye çalışacağız. Iğdır Üniversitesi bünyesine yapılacak olan bu alımlara yönelik 202 kişilik personel kadrosunun detayları kılavuzda aktarılmıştır. Kılavuza aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

GENEL ŞARTLAR

657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak, ALES’ten en az 70, Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

BAŞVURULAR

Başvurular şahsen veya posta yoluyla yapılabilmektedir. Iğdır Üniversitesi 202 personel alımı için adayların belirtilen şekillerde şahsen veya posta yoluyla başvuruları kabul edilecektir. Yayımlanan üniversite personel alımı için adayların sadece 1 kadroya başvurmasına olanak tanınmaktadır. Üniversitenin resmi web adresi üzerinde yayımlanacak ilana yönelik duyurular tebligat niteliği taşıyacaktır. Ek bir tebligat yapılmayacak olup, adayların bu konu hakkında dikkatli olması istenmektedir. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar üniversiteye personel alımı için başvuruda istenecek belgeleri teslim etmeli ve başvurularını belirtilen şekillerde yapmalıdırlar. Başvuruda istenen belgeler kılavuzda aktarılmıştır. Kılavuz bağlantısına ve yapılan duyuruya yönelik bağlantı aşağıda bulunmaktadır. Başvurular öncesinde kılavuzun dikkatlice okunması adaylara önemle duyurulmaktadır.

Kılavuz için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim