Devlet Personel Başkanlığı’ndan yayımlanan ilana göre Marmara Üniversitesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi 33 akademik personel alımı yapacağını duyurdu. Alımların yapılacağı unvanlar ve birimleri haberimizden ulaşabilir, ilanların detaylarını belirtilen linklerden görebilirsiniz.

HANGİ ÜNİVERSİTELER AKADEMİK PERSONEL ALIMI YAPIYOR?

MARMARA ÜNİVERSİTESİ, Devlet Personel Başkanlığı’ndan yayımlandığı ilanda 12 akademik personel alımı yapacağını duyurdu. Profesör ve doçent unvanlarından yapılacak alımlarda adayların 15 gün içerisinde başvurularını tamamlaması gerekiyor. Üniversite Eczacılık Fakültesi, İktisat Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, İşletme Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Tıp Fakültesi ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na akademik personel alımı yapacak.

Marmara Üniversitesi Akademik Personel İlanı İçin TIKLAYIN

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ 5 akademik personel alınacak. Profesör ve doktor öğretim üyesi alınacağı ilana adayların başvurularını 15 gün içerisinde yapması gerekiyor. Üniversite akademik kadrolarına Dini İlimler Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi ve Yabancı Diller Fakültesi birimlerinden alım yapacak.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Akademik Personel İlanı İçin TIKLAYIN

SİNOP ÜNİVERSİTESİ, 7 akademik personel alımı ilanı yayımladı. İlana göre üniversite alımlarını profesör ve doktor öğretim üyesi unvanları için yapacak. Sinop Üniversitesi’ne yapılacak alımlar Eğitim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu ve Boyabat İİBF için gerçekleştirilecek. Adayların başvurularını ilanın yayımlandığı günden itibaren 15 gün içerisinde yapması gerekiyor.

Sinop Üniversitesi Akademik Personel İlanı İçin TIKLAYIN

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi unvanlarından toplamda 9 personel alımı yapacağını duyurdu. Devlet Personel Başkanlığı’ndan yayımlanan ilana göre üniversitesi, Fen Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Tıp Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Edebiyat Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu’na akademik personel alımı yapacak.

Selçuk Üniversitesi Akademik Personel İlanı İçin TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim