Türkiye genelinde özel firmaların personel alım ilanlarını aktarmaya devam ediyor. Türkiye’nin pek çok yerinde şubesi ve satış mağazası bulunan ismini “Uğur Derin Dondurucu” ile tanıtan Uğur Soğutma A.Ş. yeni açıkladığı iş ilanına başvuru alıyor.

Türkiye'nin soğutma endüstrisinde önemli firmalarından bir tanesi olan Uğur soğutma A.Ş.'ye yeni personel alımları yapılacak. Kendi bünyesinde görev alacak olan personellere önemli kariyer imkanları sunarak, yatırımlarını insan kaynakları alanında yapmayı ihmal etmeyen Uğur Soğutma e-kampüs eğitim portalları ile personellerine eğitim veriyor. Bunun yanı sıra Uğur'da staj yapmak isteyen adaylara yönelik olarakta çağrıda bulunuyor.

UĞUR SOĞUTMA PERSONEL ALIMI;

Uğur derin dondurucu ile adını dünyaya duyuran Uğur Soğutmanın iş başvuruları kariyer portalı üzerinden yapılabilecek. Açık olan pozisyonlara başvuruları öz geçmiş gönderilebilecek. 29 Haziran tarihli yeni ilana göre; adaylar Aydın, Balıkesir, Afyon, Ankara, Çanakkale, Bursa, Denizli, Eskişehir İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası, Antalya, Uşak, Muğla, Kayseri, Manisa, Trabzon, Kayseri, İzmir illerinde görevlendirilecekler.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Başvuru şartlarında ise en az üniversite mezunu olmak, iletişim yeteneği bulunan, ekip çalışmasına uygun, yeniliklere uyum sağlayabilen, analitik düşünebilen, askerliğini tamamlamış adaylar başvuru yapılabilecek. Ayrıca Aydın Nazillide bulunan fabrikada görevlendirilecek olan personeller alınacak.

Adaylar başvurularını fotoğraflı cv ile yapabilecekler. Bunun için cv'lerine ön yazı ile birlikte çalışmak istedikleri alanı belirtmeleri istenildi.

İlan detaylarına erişmek için: http://bit.ly/2ZYk2hU

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim