Son olarak 2018 yılında 5 Bin personel alımı yapan Posta Telefon ve Telgraf A.Ş. PTT büro memuru alımı yapacak. Kariyer portalı üzerinden açıklanan ptt büro memuru alım ilanına göre başvuru şartları şu şekilde olacak.

BÜRO MEMURU BAŞVURU ŞARTI;

Adaylar acentede büro memuru kadrosunda görevlendirilecekler. Vardiyalı çalışma esaslarına uygun olmaları gerekmektedir. Servis imkanı bulunmuyor. Çalışan personellerin ulaşımlarını kendi araçları ile yapabilecekler. Kedilerine yakıt ücretleri ödeneceği ilan detaylarında ifade edildi. Yemek, Agi, prim ödemleri yapılacak. Adaylar Edirne Gişelerde Karayolları binasında istihdam edilecekler.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Tam zamanlı büro memuruna başvuru yapmak isteyen adaylar http://bit.ly/2wHPo2U başvuruları adresi üzerinden yapabilirler. Linki yeni tarayıcıdan açmak ve başvurularını internet üzerinden tamamlamak gerekli olacak.

ACENTE ALIMLARI;

PTT acenteleri, şubelerin bulunmadığı yerlerindeki Ptt hizmetlerini vermek üzere kurulmaktadırlar. PTT başmüdürlüğü hizmet sahasına giren alanlarda açılacak olan acenteler için en az bir yıllık sözleşme imzalanır. PTT bazı illerde acentelik için başvuru almaya devam diyor. 

Not: PTT acentesi ilanına başvuru yapmak ve ilana erişmek için https://isinolsun.com/is-ilanlari/?kw=ptt linkini yeni tarayıcıdan açabilirsiniz. PTT acentelerinin yeni ilanları açıklandığında anında haberdar olmak için sosyal medya hesabımıza erişmek için tıklayın

Editör: TE Bilisim