Polis Akademisi 19 Ocak 2023 tarihi ile yeni ilan yayımlandı. Az önce resmi gazetede yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Polis Akademisi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere  Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ve Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Alımı yapılacak.

Kontenjan Dağılımı Nedir?

Başvuru Şartları Nedir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartlara haiz olması, Yapılacak güvenlik soruşturmasında Devlet Memuru olmasına engel teşkil edecek bir hali bulunmaması, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmaması, Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği’nde belirtilen hükümler çerçevesinde adayın müracaat ettiği unvan ile Devlet Memuru olmasında ve istihdam yerinde çalışmasına engel sağlık sorunu bulunmaması ve bunu sağlık raporuyla belgelendirmesi, Araştırma Görevlisi kadrosuna başvurabilmek için giriş sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla adayların otuz beş yaşını doldurmamış olması şartları aranır. 

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Polis Akademisi başkanlığının memur alımı başvuruları 20.01.2023 – 03.02.2023 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde, POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ - Eymir Mah. 49. Sk. PK: 06834 Ankara/Gölbaşı adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Eksik belge ile veya son başvuru tarihi olan 03.02.2023 tarihi saat 17:00’den sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Posta ile yapılacak müracaatlarda, gönderinin kuruma ulaştığı tarih esas alınacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim