Polis Akademisi Başkanlığı personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi İnternet adresi üzerinde yayımlanmış olan ilan ile Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne personel alımı yapılacak. Alımlar Öğretim Üyesi ( Profesör ) alanında yapılacak.

İlgili ilana göre Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında 1 kişilik boşluk ile Profesör alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Polis Akademisi Profesör alımı için adayların 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4. maddesindeki belirtilen şartları taşıyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturmasında Devlet memuru olmasına engel herhangi bir durum ve hali olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak ve Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği’nde belirtilen hükümler çerçevesinde adayın müracaat ettiği unvan ile Devlet Memuru olmasında ve istihdam yerinde çalışmasına engel sağlık sorunu bulunmaması ve bunu sağlık raporuyla belgelendirmesi şartları aranacak.

Özel Olarak İse:

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında lisans, Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans, Kamu Yönetimi ve Siyaset alanında doktora yapmış olmak. Kamu Yönetimi alanında doçent olmak. Yapay Zekâ ve Kamu Yönetimi, Asker-Sivil İlişkileri ile Türk Kamu Yönetiminde Stratejik Yönetim alanlarında çalışmaları olmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Polis Akademisi Başkanlığı personel alımı için başvurular ilanın yayım tarihi olan 01 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Eylül 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI, İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ, Gölbaşı/ANKARA adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Eksik belge ile veya son başvuru tarihi olan 15.09.2021 tarihi saat 17:00’dan sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

İLANIN DETAYLARI: www.pa.edu.tr/-polis-akademisi-baskanligina-bagli-guvenlik-bilimleri-enstitusu-mudurlugune-ogretim-uyesi-profesor-alimi-duyurular.html

Editör: TE Bilisim