Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi personel alımı ilanı yayımladı. Az Önce Resmi Gazetede 10 Şubat 2023 tarihi ile gelmiş olan personel alımı ilanına göre Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere 57 Personel alımı gerçekleştirilecek.

Yayımlanan ilana göre 2803 sayılı Jandarma Teşkilat, Görev ve Yetkileri Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48’inci maddesindeki genel hükümler ve 30044 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Öğretim Elemanlarının Seçim, Atama, Yükseltme ve Görevlerine İlişkin Yönetmeliğin ilgili maddeleri doğrultusunda personel alınacak.

Hangi Alanlarda Personel Alımı Gerçekleştirilecek?

  • Doktor Öğretim Üyesi,
  • Öğretim Görevlisi
  • Araştırma Görevlisi,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Başvuru Yapacak adayların öncelikle alanında belirtilen şartları sağlıyor olmaları gerekmektedir. Alanına göre genel olarak ise, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Alanında DOktor unvanı veya Yüksek Lisans sahibi olmak, ALES puanına sahip olmak gibi nitelikler ve aşağıda tabldoa nbelirtilen nitelikleri aranacak.

ADaylardan ALES şartı aranmakta olup KPSS Siz Personel Alımı gerçekleştirilecektir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Jandarma JSGA personel alımı başvuruları 10 Şubat 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 13 Mart 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvuru Şartlarını sağlayan adaylar başvurularını " Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Akademik Gelişim ve Değerlendirme Şube Müdürlüğü İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı 06805 Beytepe/Çankaya/Ankara " adresine gerçekleştirmeleri gereklidir.

İLANIN TAM METNİ