Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanına göre Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere aım yapacağını bildirdi. Bu yönde 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında alım yapılacak. Alımlar farklı kadrolarda yapılacak olup detayları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

ALIM KADROLARI NEDİR?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Öğretim Üyesi ( Dr.Öğr.Üyesi), Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarında personel alınacak. İşte kadrp dağılımı:

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Jandarma ve Sahil Güvenlik adaylardan genel olarak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yabancı Dil sınavından puan sahibi olmak, Yukarıdaki tabloda belitilen dallardan mezun ve özel nitelikleri taşıyor olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

Jandarma ve Sahil Güvenlik Fakültesi personel alım ilanına başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç10 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılacaktır. Başvurular sadece Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Akademik Gelişim ve Değerlendirme Şube Müdürlüğü İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı 06805 Beytepe/Çankaya/Ankara adresine yapılacaktır.