Hafta başında yayımlanan ilanlara bir yenisi eklenerek,  Jandarma ve Sahil Güvenlik Fakültesi için personel alımı ilanı yayımlandı. Farklı pozisyonlarda toplamda 22 kişilik kadro için alım yapılacak olup adaylardan aranan şartlar ve diğer detaylar Devlet Personel Başkanlığı tarafından ilan edildi. Ayrıca söz konusu ilan Resmi Gazatenin 29 Temmuz 2019 tarihli yayımında da yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır.

KADRO DAĞILIMINA GÖRE TABLO NEDİR?

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NEDİR?

  • 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesindeki genel şartlara sahip olmak,
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak
  • 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin beşinci fıkrasında sayılı suçlardan dolayı haklarında hükmün açıklanmasının geri bırakılması (HAGB) kararı verilmemiş olmak,
  • Araştırma Görevlisi kadroları için başvuru tarihi itibariyle otuz beş yaşını doldurmamış olmak,
  • Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından elli beş (55) puan veya uluslararası geçerliliği Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından bu puan muadili bir puan almış olmak,

Bunlar her pozisyon için aranna nitelik olarak kabul edilmiş olup, özel niteliklere ve detaylarına ilanın tam metni üzerinden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR:

ilgili ilan için başvuru süreci ilanın resmi gazete'de yayımlanmasının ardından başladı ve adaylar başvurularını en geç 29 Ağustos 2918 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Yani adaylara bir ay başvuru süresi verilmiş olup adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için ve başvuru kılavuzunu incelemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim