Ülkemizin önde gelen üniversitelerinden birisi olan İstanbul Teknik Üniversitesi, Devlet Personel Başkanlığında (DPB) personel alım ilanına çıktı. DPB üzerinde yayımlanan iki ayrı ilanda toplamda üniversite bünyesine 160 personel alımı yapılacağı aktarıldı. Bu personel alımı için adayların taşıması gereken başvuru şartlarına, kadrolara ve diğer detaylara haberimizin içeriğinde yer vermeye çalışacağız. Başvuru yapacak adayların taşıması gereken şartlar hakkında daha detaylı bilgiye aşağıda yer alacak kılavuz bağlantıları üzerinden erişim sağlanabilecektir. İlana başvuru süreçleri üniversite tarafından yürütülecek olup, başvurularda yaşanan gelişmeler ve diğer detaylara yönelik bilgilendirmeler de yine üniversite tarafından sağlanacaktır.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) personel alım ilanı yayımlandı ve bu ilana itü personel alımı için aşağıdaki şartlara uygun olunması gerektiği ifade edildi:

İlan özel şartlarında belirtilen belge ve sertifikalar ile tecrübe gösterir belge (İlanda tecrübe şartı isteniyorsa çalışılan iş yerlerinden alanları ve görev yaptığı tarihleri gösterir imzalı belge ve SGK hizmet dökümü, Kamuda çalışmış ya da çalışanlar için hizmet belgesi),  Erkek Adaylar için Askerlik terhis, tecil veya muafiyet belgesi (e-devletden alınan belgeler geçerlidir.), Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi mezuniyet belgesi ile yurt dışından alınan diplomaların denklik belgeleri (Resmi Kurumlarca aslı gibidir veya noter onaylı) şartları üzerinden akademik personel alımı yapılacaktır. İlan kılavuzunda yer alan daha fazla detay ve şarta erişim sağlamak için, kılavuz bağlantısını ziyaret edebilirsiniz. .Çeşitli fakülte ve bölümlere yönelik alımlar yapıldığından kılavuzların kontrol edilmesi önem arz etmektedir.

Kılavuz 1 > 7 personel alımı

Kılavuz 2 > 153 personel alımı