Geçtiğimiz günlerde aktardığımız haberde, Gençlik ve Spor Bakanı tarafından yapılan açıklamaya ver vermiş, ilan bekleyen adaylara müjdeli haberi duyurmuştuk. Bakan tarafından yapılan açıklamada, 3243 sürekli işçi statüsünde alım yapılacağına yer verilmiş, alımlarla alakalı bilgilendirmeleri sizlere aktarmıştık. Bu alımların başvuru tarihlerine, spor bakanlığı işçi alımı için bilinmesi gerekenlere değinmiştik. Bu haberimize istinaden, yapılacak işçi alımları için merak edilen kadro sorusuna da yanıt veriyoruz. Başvuruları henüz başlamayan ve Pazartesi günü 11 Şubat 2019 tarihi itibariyle başlayacak alımlarla alakalı detaylara yer vereceğiz.

Bakanlık hangi kadrolardan alım yapacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Temizlik görevlisi, cankurtaran, mekaniker (pedallı araçlar), otobüs kaptanı (şoför), aşçı, aşçı yardımcısı, elektrik tesisatçısı (bina), güvenlik görevlisi, havuz suyu operatörü, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, garson (servis elemanı), resepsiyon görevlisi (ön büro elemanı), soğutma ve iklimlendirme teknisyeni, bilgisayar donanım / teknolojisi teknikeri, çim alan tesisi ve yönetimi teknikeri, makine teknikeri, gençlik lideri, muhasebeci kadrolarına yönelik olarak sürekli işçi alımları gerçekleştirecek. Bu alımlara başvurular 11 Şubat tarihinden itibaren İŞKUR üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Başvurular nasıl yapılacak?

İlana başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, 11 Şubat 2019 tarihinden itibaren başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Başvuru yapacak adayların, üye profillerinin güncel olması gerektiğini hatırlatmak isteriz.  Başvurularda mağduriyet yaşanmaması adına, adayların üye profillerindeki bilgilerini mutlaka kontrol etmeleri, hatalar varsa düzeltmeleri ve başvurular öncesinde güncelliğinden emin olmaları gerekmektedir. İlana yönelik tüm gelişmelerden ve başvuru sonuçlarından ilk siz haberdar olmak için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim