Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı

Fırat Üniversitesi personel eleman alımlarına devam ediyor. Fırat Üniversitesi bünyesine istihdam etmek üzere toplamda 9 adet farklı dallarda ve derecelerde Öğretim Elemanı alımı gerçekleştiriyor. Sizde Fırat Üniversitesi iş başvurusunda bulunmak için, alt kısımda verilmiş olan,  özel şartlara, başvuru bilgilerine, genel niteliklere, istenilen niteliklere ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi alabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır.

1 - Atamalarda, Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri'ndeki esaslar uygulanacaktır.

2- Profesör kadroları daimi statüde olup, bu kadroya başvuracak adayların; www.firat.edu.tr adresinde bulunan dilekçeyi doldurarak ekinde, özgeçmişlerini, doçentlik başarı belgelerini, bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten lisansüstü çalışmalarını, üniversite veya ileri Teknoloji Enstitülerine katkılarını kapsayan 6 (altı) adet dosyayı Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

3- Doçentkadroları daimi statüde olup, bu kadroya başvuran adayların, www.firat.edu.tradresinde bulunan dilekçeyi doldurarakekinde Doçentlik Başarı belgelerini.özgeçmişlerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört)adet dosyayı Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

4- Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların, www.firat.edu.tr adresinde bulunan dilekçeyi doldurarak, ekinde kısa özgeçmişlerini, doktora diplomasının onaylı birer örneği ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan 4 (dört) adet dosyayı Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri,

5- Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınavları

 

6- Başvurular ilandayım tarihinden itibaren 15gündür.

İlanın tam metnini incelemek için buraya tıklayınız.

Editör: TE Bilisim