Eskişehir Üniversitesi’nin Rektörlüğünden yayınlanan ilana göre üniversitenin akademik personeli ihtiyacının karşılanması için 47 öğretim görevlisi alınacaktır. Üniversite de açık bulunan profesör, doçent ve doktor üyesi kadrolarında görevlendirilmek üzere personel alınacaktır. Bu ilan açılmış bulunmakta ve başvuru süresi de 11 Mayıs 2019 tarihi itibarıyla son bulmaktadır.

Eskişehir Üniversitesi Tarafından Açılan Akademik Personel Alımı İlanına Başvurmak İçin Aranan Şartlar Nelerdir?

Üniversitenin açmış olduğu ilan için başvuruların şahsen belirtilen tarihe kadar yapılması gerekmektedir. Adayların başvuru sırasında yanlarında olması istenen belgeler ise şunlardır.

  • 2 adet fotoğraf

  • Özgeçmiş

  • Öğrenim belgesi

  • Askerlik belgesi

  • Profesör adayların 14. Maddede belirtilen belge ve bilgileri içeren 6 adet dosyayı, doçant adaylar 9. Maddede belirtilen bilgi ve belgeleri içeren 4 adet dosyayı, doktor adaylar için de 6. Maddede belirtilen bilgi ve belgeleri içeren 4 adet dosyayı elektronik ortamda vermeleri gerekmektedir.

Doçentlik ilanı için başvuru yapan adayların ünvanlarını üniversiteler arası kurulca sözlü sınav yapılmadan almış olan kişiler için üniversitede ayrıca sözlü sınav yapılacaktır. Bu sınavda başarılı olamayan kişilerin işe alınmaları söz konusu olmayacaktır.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen kişilerin Eskişehir üniversitesine başvuru yapmaları gerekmektedir. Üniversitenin internet sitesinde bulunan duyurular bölümünden de ilanın incelenmesi mümkün olmaktadır. İlana başvuru yapacak adayların sadece bir pozisyon için başvuru yapmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim