İŞKUR' da Yayımlandı

Türkiye geneli özel işletmeler, İŞKUR üzerinden personel alımlarını yayımlamaya devam ediyorlar. Yayımlanan memur personel alımlarının yanı sıra, yardımcı personel pozisyonlarına da ilanlar duyuruluyor. Bu ilanlar arasında en az ilkokul mezunu olan adayların başvuru yapabileceği çay ve temizlik personeli kadroları da bulunuyor. En az ilkokul mezunu olan, çay ve temizlik personeli olarak çalışmak isteyen kişiler, bu ilanlardaki diğer şartları karşılamaları durumunda başvurularını online olarak yapabilecekleri gibi İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinde görev yapmakta olan iş ve meslek danışmanlarına müracaat ederek de yapabilmektedirler.

600 ÇAY VE TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAK

T.C vatandaşı olan, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olanlar, sağlık problemi bulunmayan, çay servislerini yapabilecek, temizlik işlerini yürütebilecek, görev alacağı alanda veya ofisteki temizlik süreçlerinden sorumlu olacak, dış görünüşüne dikkat eden, temizliğe önem veren, iletişim becerisi gelişmiş, güleryüzlü çalışma prensibini benimsemiş, kendisinden istenen görevleri zamanında yerine getirebilecek kişilerin başvuruları kabul edilecektir. Bu şartları taşımayan adayların başvuruları değerlendirme sürecine dahil edilemeyecektir. İlgili adayların başvuruları İŞKUR üzerinden online olarak alınacaktır. Ayrıca İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinden başvuru yapmak isteyen adayların da ilan numaralarını not etmeleri gerektiğini hatırlatmak isteriz.

İlanları görüntülemek için iskur.gov.tr açık iş ilanları bölümünden meslek ile arama alanına geliniz. Çay yazıp bir kaç saniye bekledikten sonra karşınıza çıkacak alandan size en uygun personel ilanını seçtikten sonra sayfanın aşağısında yer alan arama butonuna basınız ve ilanları görüntüleyiniz. Türkiye genelinde yayımlanmış tüm ilanlar bu ekranda olacaktır. Bu nedenle hangi şehirde yaşıyorsanız, o ilana başvurmaya özen gösteriniz.Aksi halde başvurularınız geçerli sayılamayacaktır.

UYGULAMALARI İNDİR, İLANLAR CEBİNE GELSİN!

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim