DeFacto Perakende Ticaret Anonim Şirketi 2003 yılında kurulmuş ve 2004 yılında açmış olduğu ilk mağazası ile ticaret hayatına başlamıştır. Yıllardır ülkemizde kesintisiz faaliyet veren ve giderek satışlarında ciddi bir artış yakalayan DeFacto açtığı yeni mağazaları, eski mağazalar, depolar ve üretim bölgeleri için çok sayıda personel alım ilanları yayımlamaktadır. Resmi internet sitesi aracılığı ile personel alım hakkında bilgiler veren DeFacto aynı zamanda interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alım ilanları yayımlanmakta ve başvurular kabul edilmektedir. Yayımlanan iş ilanlarına baktığımızda DeFacto şu pozisyonlar için alım yapacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

DeFacto, Türkiye geneli toplam 50'ye yakın personel alımı yapacak. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak? Yayımlanan iş ilanları incelendiğinde;

Müşteri Danışmanı
Veri Girişi Operatörü
Depo Yöneticisi
Kumaş Teknoloğu
Satın Alma Uzmanı
Teknik Destek Uzmanı
Tadilat Bakım Uzmanı
Bölge İnsan Kaynakları Uzmanı
Engelli Personel
İş Geliştirme Uzmanı

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta olmak üzere 40'a yakın farklı pozisyon için çok sayıda personel alımı yapılacak. Üstelik full time çalışma imkanı olduğu gibi isteyen adaylar part time çalışma sistemine de dahil olabilecek. Yani öğrencilere de iş imkanı sunan DeFacto bölge bölge part time alım ilanları da yayımlamaktadır. Sizlerde başvuru yapmak, alınacak olan personellerde bulunması gereken nitelikleri öğrenmek ve öz geçmiş formu göndermek için aşağıda bulunan linki takip edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/defacto-perakende-ticaret-anonim-sirketi-is-ilanlari-c6553-p31434/