Aile, çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ilanlarını yayımladı. Anadolu Üniversitesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda olmak üzere 50 kişilik kadro ile personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Üniversiteler bağlı birimlerin 657 Sayılı Devlet memuları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Peki başvuru şartları ve alım yapılacak bölümler nedir?

Alım Kadroları ve Bölümler Hangleridir?

Anadolu Üniversitesi bünyesine 50 kişilik kadro ile Profesör, Doçent kadrolarında alım yapılacak. Alımlar,İktisadi ve İdari Programlar, Uzaktan öğretim, Yaygın Öğretim, Eczacılık Meslek Birimleri, Temel Eczacılık Bilimleri, Arkeoloji, Sosyoloji, Türk Dli ve Edebiyatı, Eğitim Bilimleri, Güzel Sanatlar Eğitimi, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi, Özel eğitim, Temel eğitim, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi, Yabancu Diller Eğitimi, Grafik, Heykel, Kamu Hukuku, Özel Hukuk, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İktisat, İşletme, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Basın ve Yayın, Halkla İlişkiler ve reklamcılık, İşletme Tasarımı ve Yönetimi, Sinema Televizyon, İşletme, Yönetim ve Organizasyon, Dil Konuşma ve Terapisi, Gastronomi ve mutfak sanatlar, Turizm İşletmeciliği, Müzik, Türk Müziği, Bilgisayar Kullanımı, Uygulamalı Güzel Sanatlar bölümlerine alım yapılacak.

Başvuru Şartları Nedir?

Anadolu Üniversitesi personel alımı içni adaylardan genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamındaki nitelikler aranacak. Aynı zamanda alım yapılacak alanlar için belirtilen bölümleri tamamlamı olmak şartı aranacak.

Başvuru için Gerekli Belgeler:

Adayların başvuru dilekçesi, 2 adet fotoğraf, özgeçmiş ve eserler listesi, öğrenim ve yabancı dil belgesi, askerlik durumlarını gösteren belge ile birlikte ilgili yönetmelik hükümleri uyarınca Profesör adaylarının 6 adet, Doçent adaylarının da 4 adet dosyayı Üniversitemiz Değerlendirme Ölçütlerine göre elektronik ortamda (USB -flash bellek- içinde) hazırlayarak, başvuru belgeleri ve 1 adet dosyayla birlikte ilanın yayımlandığı tarihi izleyen 15 gün içinde “Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı ESKİŞEHİR” adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir.