Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İç Denetçi Alımı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere 5. dereceden 1 adet İç Denetçisi alıyor. Sizde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi iç denetçi olmak istiyorsanız, alt kısımda verilmiş olan, genel niteliklere, özel şartlara, başvuru bilgilerine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğünden;

İÇ DENETÇİ ALIM İLANI

İlan Tarihi: 28.04.2015

Üniversitemizde istihdam edilmek üzere aşağıda adedi ve derecesi belirtilen kadrolara 5018 Sayılı Kamu Yönetimi ve Kontrol Kanunu'nun ilgili hükümleri uyarınca İç Denetçi alınacaktır.

UNVANI

KADRO

DERECE

ADET

İç Denetçi

5

1

I-GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR:

a)657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

b)İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından belirlenen alanlarda en az dört yıllık yükseköğrenim görmüş olmak.

c)Kamu idarelerinde denetim elemanı olarak en az beş yıl veya İç Denetim Koordinasyon Kurulunca belirlenen alanlarda en az sekiz yıl çalışmış olmak.

d)Mesleğin gerektirdiği bilgi, ehliyet ve temsil yeteneğine sahip olmak.

e)Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak.

f)Naklen atanma talebinde bulunanlar için herhangi bir kurumda iç denetçi olarak görev yapıyor olmak veya bir kamu kurumunda çalışmakta olup iç denetçi sertifikasına sahip olmak.

II-BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ:

Adayların müracaatlarını 28.04.2015 - 12.05.2015 tarihleri arasında Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen yapmaları gerekmektedir.

Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvuru Adresi: Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Erzurum Yolu 4. Km Merkez/AĞRI Telefon: 0472 215 9863

III-BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

-Özgeçmiş

-Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylısı

-Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge

-Kamu İç Denetçi Sertifikası aslı veya noter onaylısı

-Naklen atanacaklar için onaylı hizmet belgesi

-Nüfus cüzdanı fotokopisi

-Fotoğraf (2 Adet)

IV-BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Müracaatların ilan edilen kadro sayısından fazla olması halinde sıralama hizmet süresi fazla olana göre yapılacaktır. Değerlendirme neticesinde atanmaya hak kazanan adaylar www.agri.edu.tradresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerin teslime müteakip atama işlemleri yapılır, atamanın adaylara yazılı olarak bildirilmesinden itibaren 15 gün içinde aday görevine başlamak zorundadır. Bu süre içerisinde göreve başlamayanlar haklarını kaybederler.

 

A.İ.Ç.Ü. PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI

Editör: TE Bilisim