Türkiye Büyük Milet Meclisi (TBMM) zorunlu stajı olan öğrenciler için insan kaynakları alanında stajyer alımı yapacak. Üniversite öğrencilerinin zorunlu staj ve yasama bilgilendirme eğitimine ilişkin kontenjanları, başvuru detayları ve istenen belgeler gibi tüm detaylar yayınlandı.

Bilinmesi Gerekenler

Üniversite’de öğrenim gören öğrencilerden zorunlu staj ve yasama bilgilendirme eğitimi için başvuru yapmak isteyenlerin 15 Mart 2019 ile 15 Nisan 2019 tarihleri arasında başvuru yapması gerekiyor.

Meslek Lisesi’nde öğrenim gören öğrencilerin mesleki beceri eğitimi için yapacakları başvuruyu 1 Mayıs 2019 ile 31 Mayıs 2019 tarihleri arasında iletmesi gerekiyor.

Posta ya da kargo ile gönderilen başvuru evraklarında yaşanacak gecikmelerden ya da eksik belge ibrazından doğan tüm sorumluluk adaya aittir ve başvuru tarihleri dışında ya da eksik belgelerle başvuru kabul edilmeyecektir.

İnsan Kaynakları Stajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Birimleri’nde yapılacak staj ile ilgili bilinmesi gerekenler aşağıda yer alıyor, tüm okumaları yapmanız şart. İşinolsa.com ekibi olarak tüm belgeleri bir araya getirdik.

Editör: TE Bilisim