Türkiye’nin birçok ilinde şubesi bulunan Migros özellikle yeni açtığı mağazalarda ya da eksik personelinin bulunduğu illerde personel alımı yapmakta olup adaylar açılan farklı Migros kariyer pozisyonlarında işe girebilmektedir. Farklı alanlarda görevlendirilen personeller, Migros’un farklı şubelerinde ve merkezlerinde görev alabilmek için açık iş ilanlarına online olarak başvuru yapabilmektedir.

İŞKUR Üzerinden Başvuru

Adaylar Migros tarafından İŞKUR üzerinden açılan açık iş ilanlarına başvurmak için ilk olarak İŞKUR’a kaydolmalıdır. Bunun yanı sıra adaylar https://esube.iskur.gov.tr istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden açılan sayfada sağ altta yer alan işyeri unvanına “Migros” yazarak ya da ilgili ilan numarası ile aratarak belirtilen illerdeki alımlara ulaşabilmektedir.

Kariyer Siteleri Üzerinden Başvuru

Kurumsal bir firma olan Migros farklı üst düzey ve normal kadrolarda ayrıca kariyer siteleri üzerinden de başvuru yapabilmektedir. Bu nokrada proje sorumlusu, mağaza personeli, müşteri yönetici olmak üzere daha birçok farklı ilana http://bit.ly/2qHlkBF adresi üzerinden online olarak ulaşmak ve başvuru yapmak oldukça kolaydır.

Migros Sitesinden Başvuru

Migros farklı site ve platformlar üzerinden personel alımı gerçekleştirmekte olup bunlara kendi kariyer sayfası da dahildir. Buna göre adaylar Migros’un kendi kariyer sayfası üzerinden de personel alımı için yayınlanan açık iş ilanlarına online olarak başvuru yapabilmektedir. İdari, yönetim ve personel kadrolarında yayınlanan ilanlar arasından adaylar kendilerine uygun şartları sağladıkları durumda başvuru yapabilmektedir. İlgili Migros Kariyer sitesi için: http://bit.ly/2OhxJW5

Editör: TE Bilisim