İstanbul' u kazanan Ekrem İmamoğlu, sosyal medya platformlarında ve çok sayıda haber platformunda ilk icraatlarına yönelik bilgilendirmeler, hizmete başlama istekleri gibi konularda açıklamalar yapıyor. Bu açıklamalar yalnızca İstanbul' dan değil, el değiştiren diğer il belediyelerinden olan Ankara' da Mansur Yavaş tarafından da gerçekleştiriliyor. Hizmete başlamayı bekleyen iki belediye başkanı, şuanda sosyal medyanın gündemindeler.

Yeni belediye başkanları bir kenara dursun, el değiştirme hazırlığında olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi, faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Millete hizmet devam ederken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halkla İlişkiler Birimi tarafından bir garip sosyal medya paylaşımı yapıldı. Yapılan paylaşımda, belediyenin tüm sosyal medya hesaplarından Füsun Önal' ın " Oh Olsun " isimli şarkısından dizelere yer verildi. Herhangi bir açıklamaya değinilmeyen paylaşımda, şarkının armağan edildiği yazıldı. Bu paylaşım kısa bir süre sonra tüm sosyal medya hesaplarından kaldırıldı.

İŞTE O PAYLAŞIM

İBB Halkla İlişkiler Birimi' nin tüm sosyal medya hesaplarından yaptığı o paylaşım:

" Füsun Önal’dan ‘Oh Olsun’ adlı parçayı armağan ediyoruz… " ifadeleriyle armağan edildiği söylenen paylaşım, kısa bir süre sonra tüm hesaplardan kaldırıldı. Yapılan paylaşımda şarkının " Oyununa gelmemiş,/Sana hiç yüz vermemiş, / Sırtını dönüp gitmiş, / Oh Olsun!/ Duymaz olduk sesini, / Döv bakalım dizini, / Ah bir görsem yüzünü, / Oh Olsun! " ifadelerine yer verildi.

Oy tartışmalarının ve itiraz sürecinin yürüyeceği bilinen İstanbul' a yönelik gündem devam ederken, bu paylaşımla ne mesajı verilmek istendiği ya da ne sebeple böyle bir paylaşımın yapıldığı bilinmiyor...

Editör: TE Bilisim