Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Yüksek Seçim Kurulu YSK ihtiyaçlarına göre memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup ilgili kurum uzun bir süredir kamuoyuna toplu memur alımı ilanını yayımlamamaktaydı.

Yüksek Seçim Kurulu YSK'nın memur alımı beklenirken kamuoyuna geçtiğimiz gün duyuru yapıldı ve en az lise mezunu olmak üzere 549 memur alımı yapılacağı belirtildi. Buna göre tüm pozisyonlarda kamuoyuna paylaşıldı. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Yüksek Seçim Kurulu YSK kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu 549 memur laımı yapacaktır. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre 6 Mühendis, 6 istatikçi, 9 Programcı, 12 Çözümleyici, 3 teknisyen, 3 Bilgisayar İşletmeni, 30 V.H.K.İ, 3 Arşiv memuru, 4 Santral Memuru, 6 Sekreter, 6 Bekçi, 15 Şoför, 18 Hizmetli ve 2 Dağıtıcı alacak. Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı Taşra Teşkilatlarına ise Türkiye Genelindeki İlçelerine, 81 Teknisyen ve 345 Zabıt kabiti alımı yapacak olup toplam 549 memur alımı gerçekleştirilecektir. Peki başvuru tarihlerine ilişkin bilgi verildi mi?

BAŞVURU NASIL ve NE ZAMAN YAPILACAK?

Yüksek Seçim Kurulu YSK yukarıda verilen pozisyonlar için toplam 549 kişi alacaktır. Peki başvurular ne zaman ve nasıl gerçekleştirilecek. Buna göre müracaatlar 7 Mart 2018 tarihinde başlayacak olup 16 Mart 2018 tarihine kadar yapılacaktır. Tüm detaylar ve aranacak şartlar için aşağıdaki resmi bildiriyi takip ediniz.

RESMİ BİLDİRİ BURADA

Editör: TE Bilisim