Devlet Personel Başkanlığı geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu duyurusuna göre Yüksek Seçim Kurulu bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için 175 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Başvuruların 26 Temmuz 2018 tarihi itibari ile başlamasının ardından artık sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini bitirmemiş olan adaylar için haberimizde birkez daha ilgili ilan hakkında detaylı bilgi vereceğiz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların Yüksek Seçim Kurulu Seçim Müdürü alım ilanına başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşımları gerekmektedir. Buna göre adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Yazılı Giriş sınavının yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, Hukuk fakültesi veya siyasal bilgiler, idari bilimler, iktisat ve maliye alanlarında en az dört yıllık yükseköğretim yapmış ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak şartları aranacaktır.

İlgili Yazılı Giriş Sınavı ÖSYM tarafından 02 Eylül 2018 tarihine saat 14:45'te yapılacaktır. Yazılı sınavdan başarılı olan adaylar ise sözlü sınava çağırılacaklardır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Yüksek Seçim Kurulu seçim müdürü alımı başvuruları 26 Temmuz 2018 tarihinde başlamıştı. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini bitirmemiş olan adaylar en geç 02 Ağustos 2018 tarihine kadar elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla alınacaktır.

İlanın tam metni

Editör: TE Bilisim