Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer alan ve ihtiyaçlarına göre aralıklarla memur ile personel alımı gerçekleştiren, uzun süredir atama yapmamış olan Yüksek Seçim Kurulu YSK geçtiğimiz günlerde kamuoyuna 549 memur alımı ilanını duyurdu.

Buna göre Yüksek Seçim Kurulu YSK tarafından hazırlanan ilana göre ilgili kamu kurumunun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 549 memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için atama yapacak ve memur alımına ilişkin tüm detaylar nedir? İşin Olsa ekibi olarak gerekli bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Yüksek Seçim Kurulu YSK kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu 549 memur laımı yapacaktır. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre 6 Mühendis, 6 istatikçi, 9 Programcı, 12 Çözümleyici, 3 teknisyen, 3 Bilgisayar İşletmeni, 30 V.H.K.İ, 3 Arşiv memuru, 4 Santral Memuru, 6 Sekreter, 6 Bekçi, 15 Şoför, 18 Hizmetli ve 2 Dağıtıcı alacak. Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı Taşra Teşkilatlarına ise Türkiye Genelindeki İlçelerine, 81 Teknisyen ve 345 Zabıt kabiti alımı yapacak olup toplam 549 memur alımı gerçekleştirilecektir. Peki adaylar başvurularını hangi tarihlerde yapacaki?

BAŞVURU NASIL ve NE ZAMAN YAPILACAK?

Yüksek Seçim Kurulu YSK yukarıda verilen pozisyonlar için toplam 549 kişi alacağı geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Peki adaylar başvurularını hangi tarihlerde yapacak bu konu hakkında her hangi bir bilgi verildi mi ? Buna göre müracaatlar 7 Mart 2018 tarihinde başlayacak olup 16 Mart 2018 tarihine kadar yapılacaktır. Tüm detaylar ve aranacak şartlar için aşağıdaki resmi bildiriyi takip ediniz.

RESMİ BİLDİRİ BURADA

Editör: TE Bilisim