Ülkemizde çok sayıda kamu kurumu görevlerine yönelik çalışmalarını sürdürmeye devam ederken yine hükümet gerekli gördüğü alanlar için kurum kuruluşlarına devam edebilir ve konu hakkında Türkiye Büyük Millet Meclisine tasarı sunabilmektedir.

Geçtiğimiz Ekim ayının ikinci haftasında bilindiği üzere Helal Akreditasyon Kurumu (HAK) isminde bir kurumun kurulacağı ve kurumda toplam 50 kişilik personelin bulunacağı belirtilmişti. Bu haber üzerinde HAK'ın toplam 50 memur alımı yapması bekleniyordu fakat halen ilan yayımlanmadı peki detaylar nedir, bu kurum ne için kurulacak ve hangi pozisyonlara alımlar yapılacak.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Helal Akreditasyon Kurumu (HAK) için toplam 50 kişilik memur alımının yapılacağına dair bilgi Resmi Gazete aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir?

Genel Sekreter - 1 Personel
Daire Başkanı - 3 Personel
Hukuk Müşaviri - 1 Personel
Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri - 1 Personel
Helal Akreditasyon Uzmanı - 10 Personel
Helal Akreditasyon Uzman Yardımcısı - 24 Personel
Şube Müdürü - 2 Personel
Memur - 8 Personel

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Buna göre Helal Akreditasyon Kurumu (HAK)'ın alım yapacağı 50 kişilik kadronun pozisyonlara göre tüm detayları yukarı bölüm verilmiştir. Peki ilan ne zaman yayımlanacak? Bu konu hakkında henüz net bir bilgi yok. Ancak ilerleyen günlerde konu hakkında duyuru geldikçe sizlere bilgi vereceğiz.

TÜM KAMU İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim