İŞKUR aracılığıyla yürütülen istihdamı ve girişimciliği destekleme programlarının yanı sıra çok sayıda personel alımları yapılmaya da devam ediliyor. İŞKUR üzerinden çok sayıda kamuya kurum dışı personel alımları yapılmaktadır. Birden fazla pozisyon ve kadro için yapılan alımlarda ilgi çeken garson, temizlik görevlisi ve operatör personel kadrolarına dair bilinmesi gereken detayları aktarıyor olacağız.

İlanlara başvurular nasıl yapılacak?

Temizlik görevlisi, garson ve operatör personel alımının yapıldığı İŞKUR üzerinden yayımlanan bu alımlara başvurular ve adaylarda aranacak şartlar farklılık göstermektedir. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilmektedirler. Yürütülen garson alımı, temizlik görevlisi alımı ve operatör alımı noktasında adaylarda aranan ortak şartlara kısaca göz atalım: Kamu haklarından mahrum olmamak, emekli aylığı almamak, sağlık problemi bulunmamak, ekip çalışmasına uyum sağlayabilmek, kendisine verilecek görevlerine yerine getirebilmek, mesai koşullarına uymak, kamu görevinden uzaklaştırılmamış olmak, kamudaki bir görevden disiplinsizlik nedeniyle atılmamış olmak gibi şartlar aranmaktadır. Adayların askerlikle ilişiğinin bulunmaması, yapmış ya da muaf olması gerekli görülmektedir. Yayımlanan ilana başvuruda bulunacak olan adayların, başvurularını İŞKUR iş ve meslek danışmanları aracılığıyla yapmaları önerilmektedir. İŞKUR web adresi üzerinden alınan başvurularda adayların başvuru yapabilmeleri için İŞKUR üyeliklerinin bulunuyor olması gereklidir. İŞKUR üyeliği bulunmayan adaylar, online olarak iskur.gov.tr adresi üzerinden üye olabilir ya da İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine giderek üye başvurusunda bulunabilirler. Başvurularda doğru bir başvuru sürecinin yaşanması adına, ilan şartlarında aranan niteliklere uygun olunması, eksiksiz ve doğru şekilde bilgilerin girilmesi gerekli görülmektedir.

İlanlara nasıl ulaşılır?

İlanlara ulaşmak ve tüm detaylarına erişmek isteyen ziyaretçilerimiz aşağıda yer alan bağlantıyı tarayıcılarının adres satırına kopyalayıp yapıştırarak, sayfayı ziyaret etmelidirler. Kurum dışı kamu işçi alımı kategorisinden yayımlanmakta olan çok sayıda ilan arasından istedikleri ilanların detaylarına ve başvuru aşamalarına yönelik bilgilere erişim imkanı bulabilirler.

İlanlara erişmek için TIKLAYINIZ