Kamu kurumları veya Kamu kuruluşları bünyelerindeki memur personel eksikliğini gidermek amaçlı alım ilanlarını sürekli olarak yayımlamaktadır. Duyurular Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmakta olup, kamuya yüzlerce memur personel adayı alınmaktadır. Buna göre geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanlar arasında yer almakta olan 3 kamu kurumunun ilanları için başvuru süreci başladı.

Yargıtay Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu ve TEAİŞ bu yönde alım yapan kurumlardır. Bu kurumlar bünyelerine farklı kadro ve niteliklerde toplamda 180 memur personel alımı yapacak olup alım ilanı ile ilgili detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu kamu kurumlarının başvuru süreci Bugün ( 29 Ocak 2018 ) itibari ile başlamıştır.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLAYAN KAMU KURUMLARI:

Yargıtay Başkanlığı: Yargıtay Başkanlığı bünyesine toplamda 110 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtmişti. Alım başvurularına bugün başlayan Yargıtay Başkanlığı ilanı için adaylar başvuru sürecine başlayabilirler. Bu yönde adaylardan 2016 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacaktır. Ayrıca alımlar en az lise mezunları için geçerli olup 110 kişilik kadro ile, 52 Sözleşmeli Sabıt Katibi, 45 Sözleşmeli Destek Personeli ( Hizmetli ), 5 Sözleşmeli teknisyen, 5 Sözleşmeli Mühendis ve 3 Sözleşmeli Mütercim Tercüman olmak üzere 110 kişi alınacaktır. Adaylar başvurularını en geç 02 Şubat 2018 tarihine kadar mutlaka gerçekleştirmeleri şarttır. Başvuru şartlarınai Özel şartlarına ve başvuru bilgilerine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

TEİAŞ: TEİAŞ bünyesine farklı 19 bölgeden alım yapacağını belirtti. Bu yönde TEİAŞ Taşra ve Merkez teşkilatındaki personel eksikliğini karşılamak açalı 20 kişilik boş kadro ile Avukat alımı yapacaktır. Avukatlık kadrrosuna başvuru yapacak adaylar kurum tarafından belirtilen Kamu Personeli Seçme Sınavı şartını ve diğer özel şartları taşımaları şarttır. Ayrıca başvurularına başlayan adaylar en geç 09 Şubat 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.

Sosyal Güvenlik Kurumu: SGK 2017 yılı Aralık ayındaki yayımlamış olduğu ilana göre bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı toplamda 50 kişilik kadro ile Müfettiş yardımcısı alımı yapacağını belirtmişti. Bu yönde Sosyal Güvenlik Kurumu adayların kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre Müfettiş yardımcısı Giriş sınavı uygulayacak olup, adayların başarılı olmaları dahilinde kadroya geçiş işlemleri başlatılacaktır. Başvuru yapacak adaylar için başvurular başlamış olup en geç 09 Şubat 2018 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.

Gelişmelerden Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim: 
Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz