Yargıtay Başkanlığı ülkemizin bilinir kurumları arasında yer almakta olup aralıklarla kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. İlgili memur ve personel alımı ilanları bilindiği üzere Maliye Bakanlığının izin vermesi ile gerçekleştirmektedir.

Buna göre Yargıtay Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurulan ilan ile 110 memur alımı yapılacağı belirtilmişti. Peki Yargıtay Başkanlığı en az lise 110 memur alımı hangi pozisyonlar için yapılacak, başvuru şartları nelerdir ve adaylar hangi tarihlerde Yargıtay Başkanlığı 110 memur alımına müracaatlarını gerçekleştirecek? Tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

HANGİ POZİSYONLARA ALIMLAR YAPILACAK?

Yargıtay Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 110 memur alımı yapacak. İlgili memur alımı ilanı Yargıtay Başkanlığı tarafından hazırlanarak geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyuruldu. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak? Buna göre yayımlanmış ilanlara bakıldığında 52 Sözleşmeli Zabıt katibi, 45 Sözleşmeli Destek Personeli ( Hizmetli), 5 Sözleşmeli Teknisyen, 5 Sözleşmeli Mühendis ve 3 Sözleşmeli Mütercim olmak üzere toplam 110 memur alınacak.

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Yargıtay Başkanlığı en az lise mezunu 110 memur alımı yapacak. Peki başvuru detayları nedir? Buna göre başvurular e-devlet üzerinden yapılacak olup müracaatlar 29 Ocak 2018 tarihi itibari ile başlayacaktır. Tüm pozisyonlara göre aranan şartlar da farklılıklar bulunmaktadır. Resmi bildiriyi hemen aşağıdaki linki tıklayarak görebilirsiniz.

RESMİ BİLDİRİ BURADA