Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli personel istihdamı yapacak.

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yeni açıklanan personel alım ilanına göre sağlık teknikeri kadrosunda deneyimli ve deneyimsiz olarak personel alımı yapılacak.

Önlisans bölümlerin odyometri bölümlerinden mezun olan 1 kişi, Radyoloji veya Tıbbi görüntüleme teknikeri önlisans bölümü mezunu olan tecrübe şartında en az 4 yıl üniversite hastanelerinde görev yapmış olan 6 ay pediatri anjio tecrübesine sahip 1 kişi ve yine Radyoloji Bölümü veya Tıbbi Görüntüleme Teknikeri bölümünden mezun olmuş 18 ay Girişimsel Nöroloji ve Radyoloji Anjio deneyimi bulunan 1 kişi alınacak.

BAŞVURU DETAYLARI;

Adaylar başvurularda 657 sayılı kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir. 2018 KPSS P3 puan türlerinden puan almış olmaları gerekli olacak. Adaylardan istenilen belgeleri ilanın resmi gazetede ilanın ardından 15 gün içersinde Üniversitenin Personel dairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekli olacak.

İSTENİLEN BELGELER;

Adayların başvurularda 2018 KPSS sonuç belgesi, e devlet üzerinden alınacak mezuniyet belgesi, kimlik fotokopisi güvenlik ve arşiv araştırma formu ile üniversite resmi internet sitesi üzerinden temin edilecek başvuru formu ile birlikte başvuru yapılabilecek.

Başvurularını tamamlayan adayların başvuru evraklarının incelenmesinin ardından asil ve yedek liste olarak kazanana adaylar ilan edilecek. Atamaya hak kazananlar ise güvenlik soruşturmasının ardından göreve başlayacak. Gerçeğe aykırı belge ve beyanda bulunan adayların başvuruları kabul edilmeyecek, herhangi bir ücret iadesi yapılmayacak ve atamaları yapılmış ise de iptal edilecek.

Başvuru tarihleri: 26 Nisan 10 Mayıs

Başvuru kılavuzu için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim