Van Yüzüncü Yıl Üniversitesine sağlık alanlarında memur alımı yapılacak ve adaylar başvuruları 12 Mart tarihine kadar tamamlaması gerekiyor.

DPB’de açıklanan memur alımlarının bir çoğunda KPSS puan sıralamasının yanı sıra mülakat sıanvı da yapılmakta. Adaylar yüksek kpss ile puanları yanı sıra mesleki bilgiler ile kendini ifade etme gibi diğer becerilerinde test edildiği uygulama ile mülakat sınavlarına girmekteler.

51 PERSONEL ALIMI;

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden ilan edilen memur personel alım ilanına göre kamu kurumlarında sözleşmeli personel istihdamı esaslarına göre Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere 51 hemşire, sağlık teknikeri, ebe ve diğer sağlık personelleri alınacak. Adaylardan istenilen genel başvuru şartları ise şu şekilde;

657 sayılı DMK'nın 48 maddesindeki genel şartları taşımak, ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde mesai saatleri içersinde Üniversite Rektörlüğüne şahsen olarak başvuru yapmak. (Posta ile başvurular kabul edilmeyecek) Başvuru yapılacak kadrolarda meslek liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, sağlık yüksek okulları ile üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, daha önce iş tecrübesine sahip olmak (Başvuru yapılacak pozisyonlar için tecrübe yıl şartı değişmektedir.) İstenilen sertifikalara sahip olmak gerekmektedir.

BAŞVURU TARİHLERİ

İlana başvurular 26 Şubat tarihinde başladı. Adaylar başvurularını 12 Mat tarihine kadar tamamlaması gerekmektedir. Atamalar KPSS puan sıralamasına göre yapılacaktır.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER;

Başvuru kılavuzu için tıklayın

Diğer personel alımlarından anında haberdar olmak ve gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz. 

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim