Ülkemizde eğitm hayatlarına devam etmekte olan üniversiteler açık pozisyonlarına akademik personel, memur, sözleşmeli personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Faaliyetlerine devam eden üniversitelerin yayımladığı ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alındığı görülmektedir.

Türkiye geneli farklı üniversiteler kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu toplam 538 memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi üniversiteler alım yapıyor, detaylar nedir.

ALIM YAPAN ÜNİVERSİTELER

Ondokuz Mayıs Üniversitesi 44 Sözleşmeli Personel Alacak

Uludağ Üniversitesi 60 Sözleşmeli Personel Alacak

Necmettin Erbakan Üniversitesi 1 Sözleşmeli Personel Alacak

Trakya Üniversitesi 91 Sözleşmeli Personel Alacak

Dokuz Eylül Üniversitesi 60 Sözleşmeli Personel Alacak

Ankara Üniversitesi 100 Sözleşmeli Personel Alacak

Bülent Ecevit Üniversitesi 36 Sözleşmeli Personel (Hemşire) Alacak

Gaziosmanpaşa Üniversitesi 43 Sözleşmeli Personel Alacak

Gazi Üniversitesi 103 Sözleşmeli Personel Alacak

Yukarıda belirtilmiş olan üniversiteler yanlarında belirtilen sayı kadar sözleşmeli personel memur alımı gerçekleştirmektedir. Üniversitelerin kimi Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı ararken kimi üniversiteler KPSS şartı aramamaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURU DETAYLAR

Üniversiteler toplam 538 kişilik sözleşmeli personel memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır. İlanlara müracaat etmek isteyen adayların üniversiteler tarafından ilan edilmiş olan bildirileri incelemeli ve uygun pozisyonlar için üniversitelerin rektörlükleri ile iletişime geçerek başvurusunu gerçekleştirmesi gerekmektedir. Şahsen ve posta yolu ile başvuru yapma durumu üniversiteye göre değişiklik göstermektedir.

538 Memur Alımı Resmi İlanları İçin Tıklayınız

Editör: TE Bilisim