Türkiye'nin 81 ilinde en az bir devlet üniversitesi bulunmakta olup bu üniversiteler hem akademik personel hemde memur ile personel alımı gerçekleştirmektedir. Devlet üniversitelerinin memur alımı ilanları Rektörlük tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna duyurusunun yapılabilmesi için Devlet Personel Başkanlığı üzerinden duyurusu yapılmaktadır.

Devlet Personel Başkanlığından duyurulan tüm üniversite ilanlarını İşin Olsa ekibi olarak topladık. Buna göre devlet üniversiteleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bin 882 (1882) memur ve personel alımı yapıyor. Peki hangi üniversite kaç kişilik alım yapıyor?

ALIM YAPAN ÜNİVERSİTELER ve KADROLAR

Gaziosmanpaşa Üniversitesi 59 Sözleşmeli Personel Alacak, Ege Üniversitesi 264 Sözleşmeli Personel Alacak, Süleyman Demirel Üniversitesi 93 Sözleşmeli Personel Alacak, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 255 Sözleşmeli Personel Alacak, Dokuz Eylül Üniversitesi 127 Sözleşmeli Personel Alacak, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 5 Sözleşmeli Personel Alacak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi 224 Sözleşmeli Personel Alacak, Kocaeli Üniversitesi 25 Sözleşmeli Personel Alacak, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 118 Sözleşmeli Personel Alacak, Gaziantep Üniversitesi 101 Sözleşmeli Personel Alacak, Fırat Üniversitesi 54 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alacak, Selçuk Üniversitesi 88 Sözleşmeli Personel Alacak, Kırıkkale Üniversitesi 63 Sözleşmeli Personel Alacak, Erciyes Üniversitesi 158 Sözleşmeli Personel Alacak, Ankara Üniversitesi 204 Sözleşmeli Personel Alacak, Cumhuriyet Üniversitesi 103 Sözleşmeli Personel Alımı yapacak olup bu üniversiteler toplam bin 882 memur alacaktır.

İLANLARA NASIL ULAŞABİLİRİM?

Yukarıdaki devlet üniversiteleri hemen yanlarında verilen sayı kadar sözleşmeli memur personel alımı yapacaktır. Peki adaylar ilanlara ulaşabilir. Aşağıdaki linki takip edecek olan adaylar ilanlara ulaşabileceği gibi yine sitemizin üst bölümünde bulunan arama bölümüne üniversite ismini yazarak da gerekli ilanlara ulaşabilir.

TÜM İLANLAR BURADA