Ülkemizin her şehrinde en az bir tane devlet üniversitesi bulunmakta olup nüfusuna göre aynı şehirde 2 veya daha fazla üniversitede bulunabilmektedir. Buna göre İşin Olsa ekibi olarak üniversiteler tarafından hazırlanmış olan tüm memur ve personel alımı ilanlarını bir araya getirdik.

Üniversite Rektörlükleri tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında devlet üniversitelerinin sağlık sektörü için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 334 memur ve personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki alımlara ilişkin detaylar nedir, nasıl başvuru yapılır? Tüm detayları siz değerli okurlarımız için açıklıyoruz.

ALIM YAPAN ÜNİVERSİTELER NEDİR?

Devlet üniversiteleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 334 memur ve personel alımı yapıyor. Peki alım yapan üniversiteler nelerdir? Buna göre İzmir Bakırçay Üniversitesi 29 Sözleşmeli Personel Alacak, Dicle Üniversitesi 80 Sözleşmeli Personel Alacak İnönü Üniversitesi 163 Sözleşmeli Personel Alacak, Yozgat Bozok Üniversitesi 53 Sözleşmeli Personel Alacak, Anadolu Üniversitesi 9 Sözleşmeli Personel Alımı yapacak olup toplam 334 memur ve personel alımı gerçekleştirilecektir.

Alımların tamamı sağlık sektörü için yapılacak olup adayların öncelikle istenen evraklar, aranan şartlar gibi detayları öğrenmesi ardından başvuru tarihleri içerisinde üniversitenin personel daire başkanlıklarına şahsen ya da kabul ediliyorsa posta yolu ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim